Generar alternatives polítiques: epistemologies del sud

El passat 9 de juny de 2018, la secció de filosofía va organitzar una conferència en el marc de la nostra col·laboració amb la Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani – UdG, en el que les epistemologíes del sud foren les protagonistes.

El convidat fou Bonaventura de Sousa Santos,  professor emèrit de la Facultat d’Economia de la Universidade de Coimbra i Distinguished Legal Scholar a l’Escola de Dret de la University of Wisconsin-Madison i Global Legal Scholar a la University of Warwick .

Durant la seva intervenció es van destacar els actuals problemes del que denominem Occident. Posteriorment, es van oferir posibles solucions que, contrariament al habitual, provingueren dels paísos precedents del sud.

Si en voleu saber més, a DecMag van fer una crònica que podeu recuperar aquí. 

Captura-de-pantalla-2018-07-13-a-las-12.39.28-1440x708

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s