Berta Galofré, guardonada amb una beca per estudiar a la Vrije Universiteit Brussel aquest estiu

L’actual ponent adjunta de la Secció de Filosofia, Berta Galofré Claret, ha estat guardonada amb la Beca EURSS dins el programa Eutopia. Una excel·lent oportunitat que potencia als joves estudiants la possibilitat de dur a terme un projecte d’investigació internacional durant l’estiu i, així, poder introduir-se dins el món de la recerca acadèmica.

Durant el mes de juliol i agost, la Berta serà a Brussel·les, concretament, a la Vrije Universiteit Brussel (VUB) sota la tutorització del professor Douglas Atkinson per estudiar l’obra “Sur Maurice Blanchot” d’Emmanuel Lévinas, on tractarà temes d’ètica i estètica vinculades al llenguatge. És per això que farà un estudi entorn Lévinas i Blanchot, comprenent-los separadament, però també en comparativa per concloure quin paper juga el llenguatge en la relació ètica amb l’Altre.

Moltes encerts, Berta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s