Berta Galofré, guardonada amb una beca per estudiar el Fons Haas de la Universitat Pompeu Fabra

L’actual ponent adjunta de la secció, Berta Galofré Claret, ha estat guardonada amb una Beca de Col·laboració amb el departament d’Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra. La Beca de Col·laboració, atorgada pel Ministerio de Educación y Formación Profesional, està dotada amb 2000 € i es destina als estudiants més brillants de darrer curs de grau i Màster per tal que puguin dur a terme tasques d’introducció a la investigació.

La Berta col·laborarà amb el Grup de Recerca de la Bibliotheca Mystica et Philosophica Alois M. Haas. Aquesta col·lecció, que consta d’uns 40.000 volums, constitueix un àmbit altament especialitzat per a l’estudi de les tradicions espirituals de la humanitat i, de forma molt especial, de les tradicions occidentals. El seu projecte, que serà tutoritzat per la Dra. Raquel Bouso, consistirà en la investigació de la tradició del pensament neoplatònic i la seva recepció a la modernitat. Per fer-ho, realitzarà una selecció i creació d’un itinerari bibliogràfic elaborat amb el Fons Alois M. Haas de la UPF que tracti el neoplatonisme vinculat al fenomen de l’Eros. A partir de la tria, dissenyarà una exposició virtual per fer difusió dels resultats, els quals també seran presentats a les IX Lliçons Haas del 2021

Molts encerts, Berta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s