Qui som

Ponent principal Jordi Jiménez Guirao

_MG_2173_2

Sabadell, 1996. Sóc graduat en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2014-2018). Actualment curso el Màster en Filosofia Política a la Universitat Pompeu Fabra amb una beca «Màsters d’excel·lència» de la Fundació Catalunya-La Pedrera (2018-) i treballo a la Fundació Congrés de Cultura Catalana.

Ponent de la Secció de Filosofia de l’Ateneu Barcelonès des de 2017, sóc membre de la Societat Catalana de Filosofia, de la Sociedad de Filosofía Medieval, de la Fundació Bosch i Cardellach i de Deba-t.org. He escrit La Llança i he col·laborat amb la revista Enrahonar: An international journal of theoretical and practical reason. També formo part del comité editorial de la revista Audens.

Ponent adjunt Joan Ramis i Martí

Barcelona, 1996. Sóc graduat en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2014-2018) i estudiant d’Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat Oberta de Catalunya. Treballo a Edicions La Campana.

 

 

 

Col·laboradora Ariadna Romans i Torrent

Girona, 1997. Sóc estudiant de Ciències polítiques i de l’administració a la Universitat Pompeu Fabra i de Filosofia a la Universitat de Barcelona. Sóc presidenta de la plataforma deba-t.org i col·laboradora de la Fundació Annah Lindh. M’interessa la participació ciutadana, la filosofia contemporània, l’estudi de les grans qüestions i l’acadèmia al sevei de la societat.

 

Col·laboradora Laura Benedicto

TW_mqStL_400x400

Barcelona, 1999. Actualment curso la carrera d’Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona (UB), on treballa sobre teoría literaria i literatura comparada. A més, formo part del Círculo de Escritura y Crítica (CEC) i m’estic iniciant en les arts plàstiques. Sóc col·laboradora habitual de la revista i plataforma online Liberoamerica, on publico recensions crítiques de llibres. També escric el meu blog personal (laformadelaura.wordpress.com). L’any 2016 vaig ser finalista al Concurso Nacional “Jóvenes Susurros”, en la modalitat de relat curt. “Arte como único lenguaje en la vida.”

Becari Fernando Sabanés