Qui som

Ponent principal Jordi Jiménez Guirao

Sabadell, 1996. Sóc graduat en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2014-2018). Actualment curso el Màster en Filosofia Política a la Universitat Pompeu Fabra amb una beca «Màsters d’excel·lència» de la Fundació Catalunya-La Pedrera (2018-). Escric a La Llança. Sóc membre de la Societat Catalana de Filosofia, de la Sociedad de Filosofía Medieval i de la Fundació Bosch i Cardellach. He col·laborat amb la revista Enrahonar: An international journal of theoretical and practical reason.

Ponent adjunt Joan Ramis i Martí

Barcelona, 1996. Sóc graduat en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2014-2018) i estudiant d’Administració i Direcció d’Empreses a la Universitat Oberta de Catalunya. Treballo a Edicions La Campana.

 

Col·laboradora Ariadna Romans i Torrent

Girona, 1997. Sóc estudiant de Ciències polítiques i de l’administració a la Universitat Pompeu Fabra i de Filosofia a la Universitat de Barcelona. Presidenta a deba-t.org i col·laboradora amb la Fundació Annah Lindh. M’interessa la participació ciutadana, la filosofia contemporània, l’estudi de les grans qüestions i l’acadèmia al sevei de la societat.